diumenge, 15 de febrer del 2015

Commemoració 70 anys Zenon Tomàs

Estrada, M.- Avui, 15 de febrer del 2014 a la població d'Arenys de Mar s'ha tornat a disputar un partit d'hoquei patins característic. 

Zenon Tomàs nascut a Arenys de Mar, a l'any 1944, va començar a celebrar el seu 60è aniversari amb un parit d'hoquei patins i cada cinc anys celebra d'aquesta manera el seu aniversari.


Zenon Tomàs

Avui tornar a posar-se les botes  per celebrar, amb els seus, el seu 70è Aniversari, equipat amb samarreta verda.

Moltes felicitats!




Biografia esportiva de Tomàs Zenon: Al 4 anys va anar a viure a Barcelona i al col·legi Cor de Maria (Claretians) i als 5 anys tenia el seus primers patins. Va començar a jugar a hoquei en totes les categories i en els campionats escolars organitzats pel Frente de Juventudes defensant la samarreta del seu col·legi i en els campionats de la Federació jugant amb el Hoquei Claret. En categoria juvenil va arribar a ser campió d'Espanya escolar en una final jugada en la inauguració de l'Estadi Vallehermoso de Madrid i al mateix any jugant amb el Claret, campió d'Espanya juvenil en la final jugada a la pista de Salt (Girona). Al deixar el Claret als 19 anys, passa a jugar amb  l'Arenys de Munt on amb 4 temporades passen de jugar de tercera a primera divisió. Als 26 anys, degut al seu casament i a la seva feina, deixa temporalment l'hoquei. El 1965, conjuntament amb el col·legi Cassà d'Arenys de Mar, funda un nou club de hoquei que al poc anys passa a ser el Club Hoquei Arenys de Mar. Amb l'Arenys de Mar arriben a jugar a Primera Divisió. L'any 1986, amb 42 anys, deixa el hoquei de competició passant a jugar només partits de veterans però continuant entrenant al equips de base i l'escola del Club Hoquei Arenys de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.