dilluns, 2 de març del 2015

El Club Patí Vic aconsegueix la seva quarta Copa del Rei

Cuartero, A.- El CP Vic es va imposar ahir 2-1 al FC Barcelona a la final disputada a la Ciutat Esportiva Blanes. L'equip osonenc va apostar per possessions llargues, i tot i que l'equip blaugrana va tenir diverses ocasions de gol, no les va poder aprofitar. A només 34 segons del final de la primera meitat, el jove jugador del Vic Ferran Font va marcar el primer gol de la trobada. El segon gol de l'equip va arribar només 4 minuts després, ja a la segona part, de la mà de David Torres.

El Barcelona, que esperava guanyar la seva vintena copa, va accelerar el ritme al final del partit amb un atac ben treballat a la porteria de Grau, però el porter del Vic va tallar gairebé totes les opcions de gol i els blaugranes només es van poder apuntar un punt de Panadero al minut 31.

Aquesta és la quarta Copa del Rei que guanya el Club Patí Vic, un equip que tot i ésser jove i comptar amb menys mitjans que altres equips més grans està en plena forma.