divendres, 17 de juliol del 2015

26 anys després... Torna L’HOQUEI LLIGA CATALANA



Redacció.- Si fem un ‘flash black’ l'Hoquei Lliga Catalana va començar a rodar a la temporada 89/90, formada pels 13 equips d’OK Lliga del moment . 

Al grup 1 hi havia el Sant Genís Igualada, el Desmon Piera i el Tordera Font d’Or. 

Al grup 2 el FC Barcelona, el Mudespa Mollet i el Blanes SiB. 

Al grup 3 hi havia el Cata Voltregà, el Reus Deportiu Liebherr, l’Estrumetal SHUM Maçanet i el Fiatc Vilanova. 

Finalment, al grup 4 competien el Noia Freixenet, el Hersan Sentmenat  i l’Horta La Vanguardia. 

A més, es va incorporar la figura un segon àrbitre per dirigir els partits. La Lliga Catalana va començar amb moltes expectatives i fins i tot,  TV3 va televisar alguns partits. Però va ser en la seva decena edició, la temporada 98/99 que es veu com s’aturen les rodes dels patins de la Lliga Catalana.


Vint-i-sis temporades després, des del seu inici, la FECAPA –CCd’HP-  juntament amb l’ACHP tornen a donar velocitat a aquelles rodes de la Lliga Catalana!

Es comptarà amb la particpació dels equips d'OK Lliga  més de l'Enrile PAS Alcoi i es tindrà l'absència del Vic i el Grupo Maestre SHUM. 

La competició estarà formada de tres grups, amb quatre equips cadascú i la final tindrà un format a 4, que inclourà els 3  primers partits classificats i el millor segon


Per tant, serà la temporada 2015/2016 on es dotarà, sota el nom de l’Hoquei Lliga Catalana, el respecte i prestigi que mereix l’hoquei patins català.


Copa de la LLiga Catalana. Galeria del FC Barcelona. Foto.okCat

#EventsHoqueiPatins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.