dilluns, 26 d’octubre del 2015

L'HC Claret guardonat amb el Premi Nit d'Esports de Gràcia

L'Hoquei Claret ha estat premiat amb la "Millor trajectòria esportiva com a club esportiu o entitat" als Premis Nit de l'esport de Gràcia 2015.


     


Gràcia ha premiat 10 esportistes i entitats esportives amb el premi Nit de l’Esport de Gràcia en la XVIII edició d’aquest guardó, que vol reconèixer les millors iniciatives relacionades amb l’esport i els millors esportistes de la temporada. El 22 d'octubre s'anunciava el nom de l'HC Claret com a guanyador del premi:  






El jurat ha valorat els 65 anys d´hoquei al Claret sent l'única entitat de Gràcia a on és practica aquest esport a més de destacar els 10 equips que competeixen i els més de 100 nens i nens que converteixen al Claret en el col·legi amb major nombre de jugadors de la ciutat de Barcelona.


El premi el va recollir en Robert Vilella, ex porter del Claret, campió del Món en els Mundials de 1964,  acompanyat de sis (6) jugadors del club en representació dels seus companys.






En Robert Vilella va agraïr aquest premi que reconeix el Claret com un supervivent de les entitats escolars que fan fer crèixer l'hoquei sobre patins a partir de mitjans del segle passat i va posar ènfasi en la necessitat de continuar aquesta línia per la promoció de l'hoquei sobre patins a la ciutat de Barcelona.


Va manifestar que el Claret és una clara aposta de fer-ho des de l'entorn de les escoles però que cal corregir el dèficit d'infraestructures addients per la pràctica de l'hoquei a la ciutat, especialment, a Gràcia a on no hi ha ni una sola instal·lació preparada per fer-ho.

Durant la cerimònia dels premis cal destacar les declaracions de la Sra. Regidora del Districte de Gràcia que va donar importància a la tasca tan important que es fa des de les entitats per promoure els valors de l'esport i com a canal de cohesió social.

La Nit de l'esport de Gràcia 2015 va ser fidel al dinamisme característic de l'esport gracienc en el que l'hoquei sobre patins ha tingut el protagonisme que correspon a aquest esport.



Foto de Família dels premiat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.