dimarts, 1 de desembre del 2015

L'hoquei patins tria el lila

Durant el cap de setmana previ i posterior al 25 de Novembre, Dia Mundial per a l'eliminació de la violència envers les dones, el Comitè Català d’Hoquei Patins ha encetat una campanya de suport a les víctimes de violència de gènere.

Amb aquesta campanya els clubs d’hoquei patins han col·laborat adherint-se al manifest contra la violència de gènere,  lluïnt els seus jugadors, als partits de la competició oficia,l el llaç de color lila i fent difusió de les seves fotografies.

A més, el dimecres 25 de Novembre a Solità i Plegamans, al Vallès Occidental, es va jugar un partit amistós entre el Generali HC Palau i la Selecció Femenina FEM16.  



A continuació es va procedir a lectura del Manifest institucional i del món de l'Esport amb la unió de les dues capitanes dels equips d’OK Lliga Femenina i el jugador del FC Barcelona Xavi Barrosso.







Per finalitzar amb el partit d’OK Lliga Femenina: Generali HC Palau, vigent campió, i CP Voltregà que vol tornar a conquerir el títol que se li va escapar la temporada passada.


Sí, l’hoquei patins s’ha vestit de lila durant aquests dies demostrant que les institucions i les organitzacions de la societat civil hem de ser un reflex fidel de l'alternativa que representem i del compromís que defensem per l’eradicació de la violència masclista i que els clubs catalans d’hoquei patins també diuen ‘No més violència’ dibuixant el seu suport  amb el següent collage:





#EventsHoqueiPatins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.