divendres, 24 d’abril de 2015

Campionat de Catalunya Infantil - CH Juneda

Estrada, M.- En unes hores començarà a la vila de Juneda, que es troba situada al nord de la comarca de les Garrigues i limita amb les comarques del Segrià i del Pla d'Urgell, el XXXIII Campionat de Catalunya Infantil d'Hoquei Patins.El Juneda CH és un club amb història des del 1951. S'ha de recordar que en aquest any, en motiu de la Volta Ciclista de Catalunya, es va organitzar un partit amistós de hoquei entre la Escuela de Trabajo de Reus i Lista Azul de Lleida per a recaptar diners; i d’aquesta forma va sorgir la idea de crear un club al poble.
CH Juneda (1)
Així doncs, el 6 d’abril de 1952 es va realitzar el primer partit de temporada entre el C.P. Cervantes i el C. H. Juneda, després de varis amistosos de preparació de la temporada a Lleida ciutat.
CH Juneda (2)
El 20 d’agost de 1974 es van reunir ex-jugadors i simpatitzants de hoquei sobre patins per refundar el club. A partir del 12 de gener de 1975 es reprèn l’activitat del club oficialment amb partits dels equips de base i els veterans, aquests contra el Reus Deportiu. A més, el 14 de juny s’inaugurava la nova pista del Parc Alegria per a la participació del campionat de 2ª divisió.
El 28 d’agost de 1981, el Club Hoquei Juneda celebrà el seu 30è aniversari amb un partit contra el C. P. Pla de Santa Maria.
CH Juneda (3) 80-81
A l’octubre de 1983 el Club Hoquei Juneda participa per primera vegada a la seva història al campionat de Primera Catalana.
CH Juneda (4) 85-86

S'ha de fer constar que la temporada 1996-97 el Club Hoquei Juneda va comptar amb un equip femení sota les ordres de l’entrenador Carles Cabús i amb la seva presentació oficial al 2n Trofeu Memorial Ramon Quer i Salla (fundador, jugador, entrenador, president del club (1974-85), coordinador d’activitats i membre de la junta).

Per celebrar el seu 50è Aniversari el club va seu organitzadora dels Campionats de Catalunya Benjamí.

logo_50


Palmarès del Club:
 • 1978, l’equip infantil va participar a la fase final del 1r Campeonato Infantil de España, celebrat a Oviedo i Mieres (Astúries) on es va quedar amb una meritòria 6ª plaça.
 • 1980, l’equip aleví va quedar 5è en la Fase Final del campeonato de España celebrat a Alacant.
 • 1982, l’equip infantil va guanyar el campionat provincial i va representar les terres de Lleida a la Fase Final del campeonato de España a Reus amb un merescut 5è lloc.
 • 1987, l’equip juvenil va guanyar el campionat provincial, el qual li va valer guanyar-se el bitllet per al Campionat de Catalunya i a la Fase Final del campeonato de España.
 • 1988, l’equip junior després de guanyar el campionat provincial, va disputar a Pamplona la fase sector per a la disputa de la 1ª Copa de España que es va celebrà a Grado (Astúries), i amb un meritori 5è lloc.
 • 1990, el C. H. Juneda es proclamà campió de la 2ª Divisió Nacional, fet que aconseguí bitllet per ascendir de categoria.
 • 1990, guanyà la Copa Generalitat Després de 2 anys a 2ª Divisió.
 • 1993 es va aconseguir un sotscampionat de la Copa Generalitat 
 • 1993, es va aconseguir l’ascens a Primera Catalana després de guanyar tots els partits de la lligueta.
 • 1997, l’equip infantil va guanyar la Lliga Catalana 
 • 1997, sotscampions de la Copa Generalitat.
 • 1999, amb l’equip sènior a Primera Divisió Catalana assolí la millor temporada de la nostra història amb un 3r lloc.

#CCATInfantilHoqueiPatins
#EventsHoqueiPatins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.