diumenge, 18 d’octubre del 2015

CP Manlleu campió de l'Eurockey CUP U17

La final de la Eurockey CUP ha enfrontat aquest cap de setmana al FC Barcelona i CP Manlleu a la ciutat esportiva de Blanes, després d'haver superat les seves respectives semifinals els dos equips.




Cap dels dos equips han perdut cap partit a l'Eurockey. 
D'una banda el Barça va ser el campió del Grup B. Va empatar amb el SL Benfica, va guanyar al Cronenberg, al Villejuif i va superar en quarts de final al  Hockey Bassano. Passant a semifinals on es va imposar al  Dominicos.
D'altra banda, el CP Manlleu no ha tingut rivals a la fase de grups va superar al Bassano, al  Dornbirni i al  Wimmis. A quarts de final va guanyar al  Villejuif i a les semifinals, al  HC Braga que era l'actual campió de l'Eurockey Cup.

La primera part de la final ha sigut molt intensa però cap dels dos equips han inaugurat el marcador. Només començar la segona part, els manlleuencs han pujat el marcador provocant la reacció del FC Barcelona que ha empatt el partit. 
                                                      
A falta d'un segon del final del partit, el CP Manlleu ha anotat el gol de la victòria sentenciant l'Eurockey CUP U17 2015.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.