dimecres, 25 de novembre del 2015

II Diada Contra la violència de Gènere

M. Fidalgo.- ADHESIÓ DEL MÓN DE L’ESPORT AL MANIFEST INSTITUCIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Manifest Institucional 2015

25 de novembre de 2015

Des del món de l’esport i des de la nostra entitat manifestem la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball cooperatiu que ens permetin construir conjuntament dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes.
Treballarem per construir una societat democràtica, moderna i igualitària que faci front a la violència masclista i les desigualtats entre homes i dones, amb eines que ens permetin desplegar la Llei d’igualtat, aprovada el mes de juliol passat pel Parlament de Catalunya.
Volem un esport que promogui els valors que l’hi són inherents com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, lluny de qualsevol tipus de violència; i manifestem fermament la voluntat de treballar per eradicar-la.

De lectura entre el 23 i 29 de novembre, en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. La durada de la lectura es d’aproximadament 1 minut.

Per segon any consecutiu, des del Comitè Català d’Hoquei Patins, es celebra la 'II Diada contra la Violència de Gènere".

Aquest fet, a part de donar suport a la lluita constant que tenim en aquesta societat  contra la violència de gènere també, s’aprofita per a donar suport  a l’hoquei patins com un esport femení en potència.

Aquest any la diada es realitza el dia 25 de novembre a la localitat de Palau-solità i Plegamans amb la participació de la selecció catalana sub16 , juntament amb HC Palau de Plegamans i el CP Voltregà

En aquesta data es realitzaran dos partits de caire amistós entre la selecció catalana femenina FEM16 i el Generali HC Palau de plegamans, seguit de la lectura del manifest en contra de la violència de Gènere, per a finalitzar amb un partit de l’OK Lliga entre el Generali HC Palau de Plegamans i el CP Voltregà.



A part de la diada del dia 25 durant la jornada anterior diversos clubs s’adhereixen a la lluita realitzant la lectura del manifest i mostrant un llaç morat com a símbol de solidarització amb la causa.

Els clubs adherits a la lluita contra la violència de gènere fins ara són els següents:



Com entitat encara pots adherir amb l'enllaçper a formalitzar la vostra adhesió al Manifest institucional i del món de l'Esport amb motiu del Dia Mundial per a l'eliminació de la violència envers les dones (25 novembre)

i aquesta jornada tornem tots a lluir el llaç morat:

#25NfemOK


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.