dissabte, 20 d’agost del 2016

Arrenca la temporada 2016/2017 amb la XII Hoquei Lliga Catalana i l'Hoquei LLiga Catalana MIXTA

En dues hores, comença la temporada d’hoquei patins 2016/2017 amb la XII l’Hoquei Lliga Catalana.

La 12a edició tenint en compte les deu edicions celebrades des de la temporada 89/99 fins la temporada 98/99 i la seva restauració a la temporada 2015/2016 on el guanyador va ser el CE Vendrell.

Una competició, que finalitzarà el 9 de setembre a les 21:00h, a les instal·lacions del Igualada HC, amb una gran final que serà televisada en directe per TV3, i que reuneix els millors equips l’hoquei català que participen a l’OK lliga.

Cartell Promocional XII Hoquei LLiga Catalana

Alhora i abans de la final es jugarà la 2ona. Edició de l’Hoquei Lliga Catalana Mixta, una competició formada per equips Prebenjamins i Minifems que s’enfrontaran entre ells, per promocionar l’hoquei patins i on els més petits gaudiran d’una tarda plena de sorpreses i amb els millors jugadors del nostre esport.

Per participar només s'ha d'enviar correu electrònic a ccdhp@fecapa.cat, amb el nom del club, els noms i els anys de naixement dels jugadors/es.

Cartell Promocional II Hoquei LLiga Catalana Mixta

Aquesta  edició, comptarà amb 14 equips d'OK Lliga, distribuïts en 4 grups de la següent manera:

GRUP A
GRUP B
GRUP C
GRUP D
FC BARCELONA
CP VIC
REUS DEPORTIU
CE VENDRELL
CE NOIA
IGUALDA HC
CH CALDES
CP VILAFRANCA
CP VOLTREGÀ
ALCOI
LLEIDA LLISTA
CP MANLLEU


 CH LLORET
GIRONA CH


Si vols saber el calendari dels partits que es jugaran des d'avui fins el 08/09/2016 de la XII Hoquei Lliga Catalana, consulta la nostra App a 'Competició', tria categoria 'OK LLiga' i selecciona les dates.


Més informació referent a l’Hoquei Lliga Catalana: