diumenge, 30 de novembre del 2014

I Diada contra la violència de gènere: L'esdeveniment

El 25 de Novembre a Tàrrega es va celebrar la I Diada d'Hoquei Patins contra la violència de gènere.

Equips participants: CH Tàrrega, CHP Mollerussa, Vila.sana i Igualada Femení


A l'esdeveniment van participar diferents associacions i entitats culturals de Tàrrega. A més es van disputar dos partits d'hoquei en categories de MiniFem, entre el CH Tàrrega i el CHP Mollerussa, i Nacional Catalana Femení entre Vila-sana i Igualada Femení.


Vila-sana i Igualada Femení durant el partit

 CH Tàrrega i CHP Mollerussa (d'esquerra a dreta)


Entre els dos partits, es va projectar el conte Infantil l'Artur i la Clementina (pots baixar-te'l de la Intranet de Documents públics del CCd'HP), seguit del manifest de la periodista Montse Mir de CatRadio.

L'acte va ser tot un èxit, ja que es va aconseguir que el pavelló estigués ple d'aficionats de l'esport envers la violència de gènere. Alhora, tots els mitjans de comunicació van catalogar la I Diada d'Hoquei Patins contra la violència de gènere com una gran iniciativa per part del Comitè Català d'Hoquei Patins, inclós TeleNoticies Comarques de TV3 (Minut aprox. 7): .

Visita el canal Youtube del CCd'HP, la secció d'esdeveniments esportius i podràs veure els vídeos emesos de diferents mitjans de comunicació:

Pots veure totes les fotografies de l'esdeveniment a la Fototeca del CCd'HP


A més, durant el cap de setmana anterior al 25 de Novembre, diferents clubs de Catalunya van lluir el llaç morat en commemoració al Dia Internacional contra la violència de gènere i van anar enviant les seves fotografies al CCd'HP. El CCd'HP ha creat els següents collages amb les fotografies rebudes







Entre tots hem augmentat l'èxit de l'hoquei patins!


A continuació, us mostrem un recull de notícies referent a l'esdeveniment del 25N del Diari El Segre, La manyana, Comarques i altres mitjans de comunicació escrita:










#25Nokfem




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.