diumenge, 23 de novembre del 2014

I Diada contra la violència de gènere: I per què a Tàrrega?


L'elecció de Tàrrega com a seu de la I Diada d'Hoquei Patins contra la violència de gènere no és fruit de l'atzar. El CH Tàrrega, que ha col·laborat al llarg de tota la organització de l'esdeveniment, té una història molt peculiar que es remunta fins només cinc anys enrere. 



Tot va començar quan un grup de joves d'aquesta localitat volien aprendre a jugar Hoquei Patins. Van començar a entrenar en un parc de Tàrrega i mica en mica el club va anar creixent.

Va arribar el moment d'establir-se com a club i federar-se. El Club de Hoquei targuarí va aconseguir la seva pista al cap de només cinc mesos: gràcies a l'Ajuntament, al Col·legi Sant Josep i als mateixos pares que van treballar conjuntament.

A principis del 2012 es va inaugurar oficialment el club i les instal·lacions. Els primers èxits del club ja van arribar la temporada 2013-2014. Actualment, el club té set equips federats, un dels quals és femení, i té més de 60 jugadors. 

Això sí, tot i l'ajuda del HC Tàrrega, també han col.laborat l'Ajuntament de Tàrrega, el Consell Català de l'Esport, el Consell  Territorial de Lleida de l'Esport, el Consell Comarcal de Tàrrega, l  i l'Institut de les Dones







Sense tot ells i sense els equips participants: HPC Tàrrega, CHP Mollerussa, Hoquei Vila-sana i Igualada Femení HCP, 




L'esdeveniment d'aquest dimarts 25 de novembre, Dia Internacional envers la Violència de Gènere, no seria possible!






Segueix el nostre següent post per saber més... sobre la I Diada contra la violència de gènere!
#EventsCCdHP





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.