dijous, 28 de maig del 2015

El Girona CH seu organitzadora del V Campionat de Catalunya Benjamí

Moles,M., Fidalgo, M.- Els dies 29, 30 i 31 de maig es disputarà el V Campionat de Catalunya de Benjamí d'Hoquei Patins a Girona. 



El club encarregat de col.laborar en l'organitzar la competició serà el Girona CH. Aquesta entitat es va constituir a l'any 1940 després de que un aiguat inundés la pista del "Agrupación Deportiva Gerundense".


Girona és una capital de província amb molta història i atractiu turístic. Al tenir una situació estratègica, a la Via Augusta els romans hi van construir una fortificació que van anomenar Gerunda, i d'aquí el seu origen.

Foto: Mireia Moles

Una de les millors èpoques de l'any per visitar la ciutat és durant el temps de flors, que es celebra a principis de maig amb un gran èxit. A més, Girona té molts atractius com mostra el Call Jueu, un dels més ben conservats d'Europa i que al segle XIII va viure el seu màxim esplendor.

A més, Girona destaca molt pel seu comerç, amb molta tradició, i de fet és la ciutat amb la taxa de botigues per persona més alta. També s'hi celebren nombroses fires i mercats durant tot l'any. 


#EventsHoqueiPatins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.