dijous, 21 de maig del 2015

VII Campionat de Catalunya FemBenjamí a l'Espluga de Francolí

Roura, C, Fidalgo, M.- Aquest cap de setmana, els dies 22, 23 i 24 de maig,  es celebrarà el VII Campionat de Catalunya FemBenjamí a la vila de l'Espluga de Francolí, municipi de la comarca de la Conca de Barberà

El nom de la vila prové del llatí spelunca ("espluga, cova"), mot amb què ja era coneguda al segle XI, en referència a les nombroses balmes i cavitats dels voltants de la vila, entre les quals la cova de la Font Major, per on discorre sota terra el riu Francolí, descoberta per casualitat el 1853 i que avui es pot visitar, juntament amb el museu adjacent que s'ha instal·lat. És la màxima atracció turística de l'Espluga.

En motiu del 50è aniversari del Casal de l’Espluga, la SH Casal l'Espluga va oferir la seva seu per organitzar l'esdeveniment.






El Casal de l’Espluga es va crear fa 50 anys, el 1965, tot i que la seva fundació data uns anys abans, el 1962. Es tracta d’un casal que actua tant a nivell social i cultural com esportiu. 

Inicialment hi havia futbol, bàsquet i handbol però més tard s’hi va afegir l’hoquei patins, l’esport que ha acabat essent més important i que s’ha allargat fins a dia d’avui. 

#EventsHoqueiPatins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.