divendres, 14 d’agost del 2015

S'instaura L'Hoquei Lliga Catalana Mixta amb l'Hoquei Lliga Catalana

Marta Fidalgo.Els dies 12 i 13 de setembre, al mateix cap de setmana, que es juguen les semifinals i la final de l'Hoquei Lliga Catalana a l’Olímpic de l’Ateneu a Sant Sadurní de Noia, tindrà lloc l’Hoquei Lliga Catalana Mixta, una nova iniciativa del Comitè Català d’Hoquei Patins per promocionar l’hoquei patins, que es realitza per primera vegada i que aglutinarà a equips PreBenjamins i MiniFems de Catalunya.

L’objectiu de l’Hoquei Lliga Catalana Mixta és d’una banda fer partits entre equips  mixtes sense distinció de sexe. D’altra banda, que els més petits convisquin i comparteixin tots els valors que dóna el nostre esport amb els millors jugadors d’èl.lit  de l’hoquei patins.

Una trobada amb la base de l’hoquei patins que el dia 13 de setembre finalitzarà amb la Final de l’Hoquei Lliga Catalana, transmesa per TV3 a les 12:30h.


Encara no has apuntat al teu equip? Les inscripcions estan obertes i només ha d’enviar un correu a ccdhp@fecapa.cat amb la categoria de l’equip, club, nom i cognoms dels jugadors i les seves dates de naixement. T’esperem!


A més, el passat dia 29 de juliol, al Museu Melcior Colet de Barcelona, es va realitzar la presentació. De l’Hoquei Lliga Catalana que desprès de 16 anys d’absència tornar a rodar amb el tret de sortida el dia 25 d’agost amb l’inici de la temporada 2015/2016.

El Comitè Català d’Hoquei Patins (CCd’HP) de la Federació Catalana de Patinatge juntament amb l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP) són els encarregats de tornar a donar vida a aquesta lliga, que durant els anys noranta va obtenir un gran prestigi.  

A la presentació van intervenir l’Ivan Tibau, el Secretari General de l’Esport; el Ramon Basiana, President de la Federació Catalana de Patinatge,  el Jaume Esteve, President de l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP), el Gerard Esteva, President de la UFEC i la Maria Moltó, Presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins. L’acte també va comptar amb la presència de diferents federatius, presidents, tècnics, jugadors i àrbitres. Tots ells van veure com un acte positiu la represa de l’Hoquei Lliga Catalana  com una prèvia a l’OK Lliga.


#EventsHoqueiPatins






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.