dilluns, 14 de setembre del 2015

L’Hoquei Lliga Catalana i L'Hoquei Lliga Catalana Mixta


Andrea Cuartero i Èl.lia Martí.- El CE Vendrell va guanyar ahir la final de lHoquei Lliga Catalana





Ho va fer a la pista de lAteneu de Sant Sadurní dAnoia, llar del CE Noia Freixenet, un dels equips històrics de lhoquei patins a Catalunya i un dels pocs que ha guanyat  alguna vegada tots els títols daquesta competició que englobava durant els noranta els millors equips catalans de lOK Lliga. 


  
Els quatre equips finalistes eren, precisament, els únics que conformen el palmarès de les passades edicions: El FC Barcelona Lassa i lIgualada HC compten amb quatre lligues cadascun, mentre que el CE Noia Freixenet i el CP Voltregà ho fan amb una.

Lonzena edició daquesta Lliga es recupera amb la voluntat de recuperar el prestigi de lhoquei pattins català. Així, tal i com el President de la FCP, Ramon Basiana, va afirmar al diari 'A'ra el passat 29 de juliol, "el propòsit és que lOK Lliga -actualment gestionada per la Federació Espanyola de Patinatge- es pugui organitzar pels equips catalans."



Cartell de l'esdeveniment



A més de lHoquei Lliga Catalana jugada per equips de categories superiors, sha celebrat per primer cop, lHoquei Lliga Catalana Mixta per a categories PreBenjamí i MiniFem, van particpar els equips del Cambrils, Mollerussa, Claret, Les Franqueses, Vila-seca, Reus Deportiu, Noia, Bell-lloc, Sant Josep, Manlleu, Bigues i Riells i Calafell.










Cartell de l'esdeveniment

Amb lobjectiu de fer partits mixtes sense distinció de sexes i dapropar els valors i els coneixements dels jugadors d’èl·lit als més petits. 

Fotografia de família amb els finalistes de l'Hoquei Lliga Catalana: CE Vendrell i FCB Barcelona (esquerra a dreta) i els més petits




Recull de vídeos i notícies referent l'Hoquei Lliga Catalana:

Hoquei Lliga Catalana TV3
Resum i Audio de l'Hoquei Lliga Catalana - EsportsdelCamp
Bloc Hoquei Patins - EnJoc
Diari L'esportiu
BTV CAT
Hockey Noticias


#EventsHoqueiPatins 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.