dimecres, 30 de setembre del 2015

El HC St Just acollirà la “I SuperCopa de Veterans” els dies 3 i 4 d’octubre

Carles Soler i Èl.lia Martí.- El proper cap de Setmana: dissabte 3 i diumenge 4 d’octubre del 2015 a la ciutat de Sant Just Desvern,  municipi que té molt per descobrir: un ric patrimoni arquitectònic –des de masies fins a edificis emblemàtics com el Walden 7-, espais naturals amb encant com els parcs i les places públiques, sense oblidar el veí Parc Natural de la Serra de Collserola; o propostes culturals úniques com la Cursa de Karts de Coixinets i les Festes de Tardor, entre d’altres. Més informació: Turisme a St.Just Desvern,

es disputarà la  I SuperCopa de Veterans en format  'Final Four' essent una nova competició oficial creada pel CCd'HP juntament amb la FCP i compta amb la col.laboració del SH Sant Just com seu organitzadora.


Cartell Oficial de l'Esdeveniment



T'has preguntat l'origen de l'HC St.Just? 
Corria l'any 1955 quan un grup d'amics, petit però ben avingut, va decidir agrupar-se per tal de practicar l'hoquei sobre patins.
No es però fins l'any 1959 quan es constitueix formalment el Hoquei Club Sant Just com entitat inscrita en la Federació Catalana de Patinatge mitjançant els seus estatuts que, renovats i modificats, segueixen vigents avui en día.
En aquells anys, l'Elvis Presley llençava al mercat l'àlbum que el consagraria com a cantant de Rock&Roll i en Fidel Castro iniciava "la revolusión" amb el seu company "el Che". Mentrestant, a Espanya, es fabricava a tot drap un cotxe anomenat 600 i es començaven a comercialitzar els primers televisors que permetien veure els primers anuncis del Cola Cao.
En un principi l’equip estava federat a la divisió Tercera Catalana però, en poc temps, el Club creix i es van creant les categories inferiors de gran var1l, de les quals, el Juvenil va ser el que mes èxits va aconseguir:
1966 - 1er classificat al Campionat d’Espanya jugat a Madrid.
1967 - 4rt classificat al Campionat d’Espanya jugat a Pamplona.
1968 - 3er classificat al Campionat d’Espanya jugat a Barcelona.
Al arribar els anys 70 el primer equip juga a 1a Divisió Nacional, l’actual Divisió d’Honor de l’OK Lliga, i es manté durant 6 anys al màxim nivell esportiu de l’Hoquei.
Font: http://www.hcsantjust.net/index.php/el-club/historia



L’esdeveniment tindrà lloc al poliesportiu de la Bonaigua de Sant Just Desvern (Passeig de la Muntanya, 25, 0896 Sant Just Desvern)


El Dissabte 3 d’Octubre del 2015 tindran lloc les semifinals:

SF1 a les 16:30h  CP Malgrat vs Mollet HC

CP MALGRAT

MOLLET HC


SF2 a les 18:00h  FC Barcelona vs CF Cuatro Vientos

FC BARCELONA. Campió de la XL Copa de la Lliga Veterans 2014/15

CF CUATRO VIENTOS


El Diumenge 04 d’Octubre del 2015 a les 12:30 hores tindrà lloc...
 LA FINAL 



Per fer comentaris i seguir-la a les xarxes socials del CCd'HP es pot utilitzar el Hashtag: 




#EventsHoqueiPatins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.