dimarts, 16 de setembre del 2014

El FC Barcelona i l'Octava SuperCopa d'Espanya

El FC Barcelona d'hoquei s'ha proclamat campió de la SuperCopa d'Espanya. Trofeu aconseguit per quarta vegada consecutiva i suma amb aquesta victòria l'octava SuperCopa d'Espanya al seu palmarès esportiu.
FC Barcelona i la SuperCopa d'Espanya
L'equip de Ricard Muñoz ha guanyat contra un merescut Liceo en una final molt igualada pels dos equips.
Tot i que el Barça ha inaugurat el marcador amb el seu joc decisiu, poc després els gallecs han empatat. Un gran Egurrola ha protegit la porteria blaugrana en varies ocasions, però no ha sigut fins la segona part quan s'ha anotat el segon gol al marcador i arribant, amb una falta directa, servida por Marc Torra, el tercer gol.
Encara i així els gallecs no s'han sotmès i han tornat a empatar el partit amb una perfecta triangulació que ha desestabilitzat la defensa blaugrana. 
Els ànims i les ganes dels blaugranes no han donat treva, han tornat a pujar un gol al marcador i  han motivat arribar a la final en període de pròrroga.
El Barça, a dos minuts de la primera part de la pròrroga, ha anotat el gol d'or que els ha permès portar-se a casa, per quarta vegada consecutiva, el títol de Campions de la Supercopa d'Espanya.