diumenge, 28 de setembre del 2014

El Noia Freixenet Campió de la Copa Continental

El Noia Freixenet es va proclamar ahir campió de la Copa Continental. El conjunt de Sant Sadurní es va imposar a domicili al FC Barcelona en la tanda de penals després que s’arribés amb empat a tres gols al final del partit.La final va enfrontar els dos conjunts catalans campions europeus la temporada passada. Després de l’empat sense gols a l’Ateneu fa una setmana, el CE Noia va donar la gran sorpresa al Palau Blaugrana.

CE Noia amb la Copa Continental

Ahir al vespre es va fer la recepció oficial dels campions a l’Ajuntament de Sant Sadurní amb la presència de l’alcaldessa Maria Rosell i la regidora d’Esports, Laura Salvador, jugadora d’hoquei patins femení. Jaume Esteve, president del CE Noia Freixenet, va assenyalar que “les copes de la CERS i la Continental, ens donen molta empenta i autoestima. No tenim límits”.

El president de la FECAPA, Ramon Basiana ha mostrat la seva satisfació perquè la final fos entre dos equips catalans: “La meva enhorabona i felicitació per a l’equip campió i el subcampió. Ser a la final ha estat un èxit per ambdós equips i per a l’hoquei patins català. El CE Noia ha tornat a demostrar que és un dels grans equips d’Europa”

Amb #okContinental es pot veure les fotos i videos de la Copa Continental 2014.

www.fecapa.cat