dimarts, 2 de setembre del 2014

Els árbitres preparen la temporada 14/15


El passat 30 d'agost, a Lloret de Mar, el C.C.A.H.P. va celebrar el VIII Estage d'Àrbitres d'Hoquei Patins amb l’assistència dels àrbitres de les Federacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.


Al llarg del matí, a les instal·lacions del Camp Municipal de Fútbol, es van realitzar les proves físiques de velocitat, agilitat i resistència. Abans de la pausa del migdia, els àrbitres van realitzar una prova escrita enfocada al coneixement i desenvolupament de les Regles de Joc.
Col.lectiu Arbitral de Catalunya
La sessió de la tarda va comptar amb la visita de la Presidenta del C.C.H.P., María Moltó, qui va dirigir-se als àrbitres per informar de la tasca que desenvolupa el Comitè Català d’Hoquei Patins (CCd’HP). seguidament, el President del C.C.A.H.P., Josep Gómez, juntament amb àrbitres de totes les territorials, van explicar les solucions de la prova escrita realitzada.

Posteriorment, el Vice-President del C.C.A.H.P., Marc Soler, va exposar tot el desenvolupament de l'eCompetició dins la intranet pròpia de cada àrbitre.

Per concloure, el Josep Gómez va fer un repàs tècnic de la temporada anterior.